Elke vrouw kan schitteren

Regelmatig hoor ik mensen twijfelen. Is zo'n make-over fotoshoot iets voor mij? Ik ben geen model, ik ben maar gewoon. Niks bijzonders. Eigenlijk wil ik dat dan meteen tegenspreken en argumenten geven waarom het wél wat voor je is. Maar dat heeft geen zin. Ken je dat? Dat iemand tegen je gaat zeggen dat je echt mooi bent? En dat je dan wel gelooft dat het gemeend is, maar het niet zelf voelt? Want je kent je eigen spiegelbeeld toch? En hoe vaak sta je écht mooi op een foto?

Ik wil je geen spiegel voorhouden. In de spiegel zie je namelijk altijd je eigen zelfbeeld bevestigd. Daarom wil ik je graag fotograferen, zodat je kennis kunt maken met het beeld wat ík aan je geef.

Make-over photoshoot van zestien tot zestig

In de fotostudio zetten we je eens in een ander licht. Zodat je ook op een nieuwe manier naar jezelf kunt kijken met prachtige foto's waar je op je best op staat. Een goed gevoel in een warme studio, letterlijk en figuurlijk, mét mooie make-up en haarstyling…. dat schept voor élke vrouw de mogelijkheid om te schitteren.

Wat vind je aantrekkelijk aan jezelf? En waar wil je iets minder aandacht op vestigen? Met onze nieuwe glamour-jurk is alles mogelijk! En met onze hulp poseer je binnen no time als glamour girl.

Glamour jurk garderobe in de studio

A beautiful dress may look beautiful on a hanger, but that means nothing. It must be seen on YOUR shoulders, with the movement of the arms, the legs, and the waist.

Boek jouw fotoshoot

Voor meer informatie, bel me gerust even. Dan beantwoord ik je vragen en maken we een afspraak om kennis te maken. Samen ontwerpen we jouw droom-shoot!

Of gebruik de chat button rechtsonder in je scherm.