Maik Jansen Fotografie

View Original

Linda

Mijn naam is Linda, ik ben 44 jaar en heb een mooie fotoshoot gedaan bij Maik.

Voorbereiding

Ik had deze fotosessie cadeau gekregen van mijn man om meer zelfvertrouwen te krijgen. Voor mij was zo’n fotoshoot dus écht een hele grote uitdaging. Een tijdje probeerde ik er niet aan te denken, maar op de laatste dag voor de shoot heb ik mezelf dan toch zover gekregen om nieuwe kleding te kopen waarin ik mezelf prettig voelde.

Fotoshoot

De fotoshoot was enorm leuk. In het begin was het wel even de kat uit de boom kijken, maar al snel was ik op mijn gemak. Ik voelde me echt een filmster. Maik deed het geweldig. Hij laat je voelen dat je als mens bijzonder bent, van binnen en van buiten. Hij is een professionele fotograaf en dat merk je aan alles.

Beleving

Die dag heb ik mezelf mogen zien zoals een ander mij ziet. Dat was een hele bijzondere beleving. Het zal nu nog tijd nodig hebben om mezelf ook zo te kunnen blijven zien. In mijn jeugd heb ik vervelende negatieve ervaringen gehad, waardoor ik een negatief zelfbeeld heb gekregen. Dat heb ik mijn leven lang diep weggestopt, bijvoorbeeld door veel en hard te werken. Nu ik ouder word, is dit geen oplossing meer. Ik kan niet meer blijven weglopen van mijn verleden. Daar kreeg ik lichamelijke klachten van. Het is tijd mijn verleden achter me te laten. Deze fotoshoot helpt me daarbij.

De foto’s

Wat een mooie foto’s zijn er gemaakt. Ze laten mijzelf zien als een hele mooie vrouw met kracht, passie en zelfvertrouwen. Dat geeft een goed gevoel. We hangen de foto’s in huis op, zodat ik elke dag dat mooie beeld van mezelf zie en ik mezelf mag inprenten dat ik er mag zijn! Ik wil graag mijn man bedanken voor dit waardevolle cadeau. Fijn dat we ook samen op de foto staan. We zullen hier nog lang van kunnen nagenieten.

Aanrader

Twijfel je of een fotoshoot voor jou iets kan zijn? Ik raad je echt aan om jezelf op deze manier in beeld te laten brengen. Maik legt jouw schoonheid vast. Hij krijgt vijf sterren van mij!

Dank je wel voor het lezen van mijn verhaal. Het lot heeft je hier gebracht, zodat je in actie komt. Dat is ook mijn motto: Amor fati (Liefde voor het lot).

Groetjes,

Linda