Hoi allemaal,

Wat leuk dat je mijn blog leest. Mijn naam is Lisa. Ik ben 19 jaar en lekker bezig met het opzetten van mijn eigen merk, Malistra. In dit blog lees je hoe ik deze mooie fotoshoot heb ervaren.

Gewoon even bellen

Het startte allemaal met een telefoontje. Ik belde Maik om te kijken of ik een glamour make-over bij hem kon boeken. Aan de hand van de vragen die Maik stelde, kwamen we al snel tot een plannentje. Ik vertelde dat ik graag mooie zakelijke foto’s zou willen hebben om mijn bedrijf te promoten. Mijn klanten krijgen bij hun bestelling altijd een mooi kaartje. En als ik daar zelf op kan staan, met een mooie chique uitstraling, dan geeft dat een mooie beleving mee. Daarnaast kreeg ik de mogelijkheid om ook voor mezelf wat extra foto’s te maken in die mooie jurken die Maik in de studio heeft hangen. Na het gesprek ontving ik nog enkele mailtjes met tips voor de voorbereiding.

DE FOTOSHOOT

Ik had er helemaal zin in en kocht een mooie zakelijke outfit. Mijn make-up werd gedaan door de professionele visagiste van Maik. De fotoshoot was erg leuk om te doen. Ik kreeg veel tips zodat ik de perfecte poses kon aannemen. Er werd mij precies verteld hoe ik het beste kon gaan staan voor de elke foto. Dat vond ik super fijn!

Meteen al vanaf het begin voelde ik me op mijn gemak. Er stond thee klaar en een lekker koekje. Maik is een heel gezellig en open persoon. Ook weet hij veel van zijn vak af en zie je dat hij plezier heeft in zijn vak. Onder de fotoshoot werd er ook gelachen en dat vind ik persoonlijk heel belangrijk.

EEN GOED GEVOEL

Wat ik mee nam en wat belangrijk voor me was is dat ik terug naar huis ging met een goed gevoel. Ik was blij en trots met me foto’s en kon niet wachten tot ik ze in de mailbox had zitten. Ik ging met een blij gevoel naar huis, omdat ik precies de foto’s had die ik nodig heb.

Wat ik heb ondekt tijdens het hele proces is dat het niet gaat om wat je aan hebt of hoe je eruit ziet, maar om je eigen zelfverzekerdheid. Zolang je er zelfverzekerd staat is de foto al perfect. Als ik de foto’s terug kijk zie ik een jonge zelfverzekerde meid. En dat ik trots mag zijn op wie ik ben als persoon.

Daarom zou ik je willen aanraden om het ook doen. Vooral niet twijfelen. Iedereen, maar dan ook iedereen, mag zichzelf mooi op een foto zetten, omdat iedereen mooi is zoals die is.

DO IT FOR YOU!

Klik op de foto’s:

Wist je Maik het heel belangrijk vindt dat je op je gemak bent? Dit is het belangrijkste ingrediënt bij zijn fotoshoots. Daarom heeft hij echt aandacht voor jou. Dat begint al bij het vrijblijvende telefoontje.