Natasha & Twan

Jonge ondernemers met passie!

Profielfoto’s voor ondernemers

Voor een upgrade van je online zichtbaarheid zijn profiefoto’s enorm belangrijk. Ze laten je klant zien wie jij bent én waarvoor je staat. Natuurlijk wil je betrouwbaarheid en kwaliteit uitstralen, op je website, je LinkedIn-profiel en in je e-mail-handtekening. Zo kom je beter in beeld, verkoop je jouw diensten gemakkelijker en genereer je meer omzet!

Zo dacht Twan er ook over. Hij is eigenaar en podotherapeut bij Movement Podotherapie met vestigingen in Geldermalsen en in Zaltbommel. Daar helpt hij je af van klachten aan je onderste extremiteiten, dus van je onderrug tot aan je tenen. “Mag ik mijn vriendin meenemen”, vroeg hij, “zij is ook ondernemer”. Dat was uiteraard geen enkel probleem.

Natasha brengt schoonheid onder de aandacht door middel van permanente make-up. Dit doet ze vanuit haar eigen salon Tash De Beauté. Als moderne vrouw wil je goed voor de dag komen. Je wenkbrauwen zijn daarbij van essentieel belang. Laat door Natasha powderbrows zetten en je bent ervan verzekerd dat jouw uitstraling opknapt. Wenkbrauwen zeggen veel. Soms meer dan woorden. Een mooie eyeliner maakt het plaatje compleet.

Twan en Natasha hebben beiden veel passie voor hun vak en hebben service en klantgerichtheid hoog in het vaandel!

Naast de profielfoto’s hebben we natuurlijk ook wat persoonlijke foto’s gemaakt.
Klik op de foto’s hieronder.

Wist je dat bij Maik Jansen Fotografie de hele maand januari in het teken staat van profielfotoshoots? Traditioneel hebben veel ondernemers in deze maand wat meer ruimte in hun agenda om hun online zichtbaarheid weer een update te geven.

Jij ook?